Maakunnan muutostoimisto aloitti toimintansa

Kymenlaakson sote- ja maakuntauudistusta varten on perustettu 1.6.2017 Kymenlaakson Liiton muutostoimisto Karhulan keskustaan (Karhulantie 30, 2 krs)

Muutostoimiston tilat ovat avarat ja valoisat avokonttoritilat. Lisäksi löytyy myös tarvittaessa äänieristettyjä työtiloja sekä kolme neuvottelutilaa. Muutostoimiston tilat on nimetty maakunnan paikkojen mukaan: Repovesi (20 henk. neuvottelutila), Mustila (6 henk. neuvottelutila), Salpalinja (5 henk. neuvottelutila), pienemmät työtilat ovat Kaunissaari, Verla ja Valkmusa (4-5 henkeä).

HR-projektipäällikkö Jonna Kuitunen aloitti kesäkuussa. Jonnan ensimmäinen tehtävä oli tilojen kalustaminen. Elokuussa muutostoimiston joukkoon liittyivät talous-projektipäällikkö Tarja Hanninen ja SOTE ICT-projektipäällikkö Timo Ukkola.

Innokkaana odotamme lisää projektihenkilöstöä joukkoomme valmistelemaan sote- ja maakuntauudistusta yhdessä kaupunkien, kuntien, kuntayhtymän, ELY-keskuksen, TE-toimiston, Kymenlaakson pelastustoimen sekä Kymenlaakson Liiton henkilöstön kanssa.

Tervetuloa tutustumaan muutostoimistoon!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.     0400 644 206    (muutosjohtaja)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   044 782 249      (projektipäällikkö talous)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  044 747 8517    (projektipäällikkö HR)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.       044 747 8519    (projektipäällikkö SOTE ICT)

Tarja Hanninen, Timo Ukkola ja Jonna Kuitunen

Tutustu kuvagalleriaan!

Tehää yhes Kymenlaaksos! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

Avaa kuvagalleria

Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

Tilaa RSS-syöte

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

 

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA