300 päivää käyttöönottoon

Kirjoittaessani tätä blogitekstiä on täsmälleen 300 päivää jäljellä Effica Lifecare -järjestelmän käyttöönottoon, joka tapahtuu 1.7.2018 eli samaan aikaan kuin sosiaali- ja terveyspalveluiden valinnanvapauskokeilu aloitetaan maakunnassa. Ennen tätä päivämäärää on vielä paljon tekemistä ja Effica Lifecare on vain yksi osatekijä isossa kokonaisuudessa. Onneksi mukana on myös paljon kokeneita tekijöitä, joiden asiantuntemukseen minulla on hyvä luottamus. Tekemisen meininkiä tarvitaan, koska suurin osa työstä tehdään taustalla, jonka lopputulos on ainoastaan nähtävillä.

Tietojärjestelmää uudistettaessa ja toimintamalleja suunniteltaessa haluan nostaa esiin tietojärjestelmän tärkeimmän osan eli ihmiset, jotka ovat mukana suunnittelussa tai myöhemmin työskentelevät järjestelmää hyödyntäen. SOTE-kuntayhtymän valmistelun palvelukokonaisuuksien työryhmät ovat aloittaneet tärkeän työn, jonka perusteella toimintamallit rakennetaan uuteen yhteiseen koko maakunnan laajuiseen sote-tietojärjestelmään. Tietotekniikka valjastetaan tukemaan toimintamalleja ja palveluita, jotka suunnitellaan meitä kaikkia varten.

Toivon kaikille projektissa mukana oleville hyvää ja tahdikasta etenemistä. Yhteinen maali on asetettu ja kaikkia joukkueen jäseniä tarvitaan sen saavuttamiseen!

Timo Ukkola, projektipäällikkö (SOTE ICT), Kymenlaakson Liitto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA