Kymenlaakson pelastuslaitos

Kymenlaakson pelastuslaitos pelastaa ja suojaa ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä kaikissa pelastustoimelle säädetyissä tehtävissä. Kymenlaakson pelastuslaitos estää onnettomuuksia, valistamalla ja luomalla edellytyksiä pelastamiselle ammattitaitoisella, motivoituneella ja työhönsä sitoutuneella henkilöstöllään.

Pelastuslaitos omaa laajan palvelutuotannon, sillä se palvelee useampaa hallinnonalaa. Sisäministeriön ohella on mainittava sosiaali- ja terveysministeriö ensihoidon, ympäristöministeriö öljyntorjunnan ja ympäristöonnettomuuksien sekä työ- ja elinkeinoministeriö kemikaalivahinkojen torjunnan osalta.

Kymenlaakson pelastuslaitos palvelee 7 kuntaa Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti ja noin 180 000 asukasta toiminta-alueellaan. Kymenlaakson pelastuslaitoksen organisaatio käsittää 207 henkilöä eri tehtävänkuvissa ja pelastuslaitoksella on Kymenlaakson hyvin kattava palveluverkosto. Pelastuslaitoksen alueella toimii 29 vapaaehtoista palokuntaa, 3 tehdaspalokuntaa, 2 sotilaspalokuntaa ja 2 puolivakinaista palokuntaa. Henkilöstöä sopimuspalokunnissa on yhteensä 900.

www.kympe.fi

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA