Teknologia ja digitaalisuus tutuksi SOTE-PALVELUISSA

31.3. klo 9-15.30, Merikeskus Vellamo, Kotka


Tule tutustumaan sote palveluissa hyödynnettävissä oleviin teknologisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tilaisuus on tarkoitettu Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, johdolle ja muille maakunnassa asiasta kiinnostuneille. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen palveluiden tuottajia sekä sote-toimijoita ja jakaa tietoa olemassa olevista sähköisistä ratkaisuista.

Päivä tarjoaa hyvän kattauksen digiratkaisuista sote-sektorilla. Mukana alan kärkeä: esittelijöiden ständit ja tietoiskut auditoriossa (max. noin 200 henkeä) pitävät sinut digitaalisuuden kartalla. Tule ihmeessä mukaan!

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja Ilmoittaudu28.3.2017 mennessä:
Teknologia ja digitaalisuus tutuksi sote-palveluissa

 Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja esittelijät:

Postin uudet palvelut -Posti Oy, Happy Healing- mobiilisovellus yhdistää urheilun ja aivojumpan, RevoMedi Oy & DOIT300 Oy, Omaisviestintäpalvelu -omaisten osallisuus läheisensä hoivaan. Onerva, Kotona asumisen tukemisen sähköiset kokonaisratkaisut - Kuntien Tiera Oy, Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä, PSOP -Kuntien Tiera Oy, Videovälitteiset palvelut -Arctic-connect Oy, Etävastaanotto, etäkonsultaatio ja virtuaalihoito kokonaisvaltaisena palveluna  - VideoVisit Oy, OMA-annospalvelu -Pharmac Finland Oy, Turvallinen lääkehoito ja monilääkityksen hallinta -Pro Dosis Oy, Oikea lääke oikeaan aikaan-lääkeannostelurobotti -Evondos Oy, Työprosessien mittaustiedot -Viktor work-life metrics Oy, Tietojärjestelmä- ja laitetietojen yhteen kerääminen  -Gillie.io Company Oy, Tekoälyn hyödyntäminen kotihoidossa -Stellan Oy, Etämittaus, sähköinen kommunikointi ja etävastaanotto -Telia Company, Sote-toiminnan tiedolla johtaminen ja kapasiteetin hallinta/asiakasohjaus -Insta Care Oy, Kotihoidon strateginen optimointi -Procomp Solutions Oy, HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmät ja Omaisviestintä -Fastroi Oy​, Osallistamisen ja yhteiskehittämisen asiantuntija -Fountain Park Oy, RAI -toimintakyvyn- hoidon laadun- ja vaikuttavuuden mittaamisen järjestelmä -Oy Raisoft ltd, Perhekohtainen ohjaus -asiakassuunnitelmien ja toiminnanohjauksen integrointi -Solutos Oy, Toiminnanohjauksen ja tietojohtamisen ratkaisut -Chainalytics Oy, Palveluasumisen älykäs huonevalvonta-AnnaPerenna -Ascom Miratel Oy, Hoitohälytysten hallinta ja langaton kirjaaminen -Ascom Miratel Oy, Lääkintälaitteiden integrointi & Digistat Smart Central-hälytysten ja tapahtumien visualisointi -Ascom Miratel Oy

Järjestäjänä: Kymenlakson sote-palvelut ja i&o-hanke

lisätietoja:
Tommi Reiman
Kymenlaakson I&O -muutosagentti
puh. 040 350 1223, tommi.reiman(at)kotka.fi

 

 

 

 

Ministeriöltä poikkeuslupia Kymenlaaksoon

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on myöntänyt poikkeusluvan Carealle sote-rakennushankkeisiin sekä Kouvolalle akuuttilääketieteen päivystykselle.


Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carealle on myönnetty poikkeuslupa terveydenhuollon uudisrakennukselle (Ratamo-keskus Kouvolaan), terveydenhuollon lisärakennus (Kymenlaakson keskussairaalan ydintoiminnot) sekä Kymenlaakson keskussairaalan peruskorjaus.

STM on myös myöntänyt poikkeusluvan ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon ja akuuttilääketieteen päivystyksen järjestämiseen Kouvolassa 1.1.2018 – 31.12.2024.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Annikki Niiranen, Carea, puh. 020 633 2000, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sote- ja maakuntauudistuksen uutiskirje 3 / 2017 ilmestynyt

Uutisissa mm:

- Muutosjohtajat Pauli Harju VM:stä ja Sinikka Salo STM:stä Kymenlaaksossa 17.2.
- Henkilöstö siirtyy 1.1.2019 maakunnan tai sen omistaman yhtiön palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä
- Maakuntaan siirtyvää henkilöstöä koskevien tietojen kerääminen
- Henkilöstöryhmässä laaja henkilöstöedustus; puheenjohtajana toimii Maija Kaltakari
- Asukkaiden osallistumista maakunnan suunnitteluun valmistellaan
- Kohti digitalisaatiota
- Katsaus sote-valmisteluun
- Palvelurakenteen suunnittelu etenee
- Hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen työryhmä
- Kärkihankkeilla toimivia malleja koko Suomeen
- LAPE-projekti sai vahvistusta
- Projektisuunnittelijoita IkäOpastimeen
- Varaa kalenteristasi LAPE-aikaa:
- Tavoitteena Hyvä Elämä!
- Digipäivä 31.3. – osallistu !
- Asukkaille sote-infoja huhtikuussa
- Sote-työpaja maakuntakierroksen yhteydessä

Lue lisää:

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA