Maakunnan muutostoimisto aloitti toimintansa

Kymenlaakson sote- ja maakuntauudistusta varten on perustettu 1.6.2017 Kymenlaakson Liiton muutostoimisto Karhulan keskustaan (Karhulantie 30, 2 krs)

Muutostoimiston tilat ovat avarat ja valoisat avokonttoritilat. Lisäksi löytyy myös tarvittaessa äänieristettyjä työtiloja sekä kolme neuvottelutilaa. Muutostoimiston tilat on nimetty maakunnan paikkojen mukaan: Repovesi (20 henk. neuvottelutila), Mustila (6 henk. neuvottelutila), Salpalinja (5 henk. neuvottelutila), pienemmät työtilat ovat Kaunissaari, Verla ja Valkmusa (4-5 henkeä).

HR-projektipäällikkö Jonna Kuitunen aloitti kesäkuussa. Jonnan ensimmäinen tehtävä oli tilojen kalustaminen. Elokuussa muutostoimiston joukkoon liittyivät talous-projektipäällikkö Tarja Hanninen ja SOTE ICT-projektipäällikkö Timo Ukkola.

Innokkaana odotamme lisää projektihenkilöstöä joukkoomme valmistelemaan sote- ja maakuntauudistusta yhdessä kaupunkien, kuntien, kuntayhtymän, ELY-keskuksen, TE-toimiston, Kymenlaakson pelastustoimen sekä Kymenlaakson Liiton henkilöstön kanssa.

Tervetuloa tutustumaan muutostoimistoon!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.     0400 644 206    (muutosjohtaja)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   044 782 249      (projektipäällikkö talous)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  044 747 8517    (projektipäällikkö HR)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.       044 747 8519    (projektipäällikkö SOTE ICT)

Tarja Hanninen, Timo Ukkola ja Jonna Kuitunen

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA