• Etusivu
  • Uutiset
  • MAAKUNTAPALVELUJEN TULEVAISUUDEN PALVELUKOKONAISUUDET KYMENLAAKSOSSA

MAAKUNTAPALVELUJEN TULEVAISUUDEN PALVELUKOKONAISUUDET KYMENLAAKSOSSA

Viitisenkymmentä Kymenlaakson Liiton, Kymenlaakson Pelastuslaitoksen, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen, Kaakkois-Suomen TE-toimiston, Kymenlaakson kuntien maataloushallinnon, ympäristöterveydenhuollon ja elintarvikevalvonnan viranhaltijaa ovat noin vuoden kestäneen valmistelutyön aikana työstäneet väliraportit 2 Kymenlaakson uuden maakunnan maakuntapalvelujen palvelukokonaisuuksista.

 

Maakunta- ja soteuudistuksen valmistelussa tehtyjen linjausten mukaisesti esivalmisteluvaiheen aikana maakuntapalvelujen jatkovalmistelua tehdään seuraavien palvelukokonaisuuksien pohjalta:

KAMA:  Kasvupalvelut: Työllisyys, Yrityspalvelut, Maahanmuutto; Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MELY:  Maatalous- ja elintarviketuotanto,  Lomitus, Ympäristöterveydenhuolto, Elintarvikevalvonta; Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MALVE: Maankäyttö ja kaavoitus, Luonnonsuojelu, Vesien ja merenhoito, Vesi- ja kalatalous; Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

LIIPA: Liikennepalvelut; Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PETURVA: Pelastus, Turvallisuus, Varautuminen; Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

STARA: Strategia, aluekehitystehtävät, rahoitustehtävät ja viestintä; Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

30.9.2017 valmistuneiden väliraporttien pohjalta tehtyyn yhteenveto on julkaistu:

http://uusikymenlaakso.fi/maakuntauudistus/tyoryhmat

 

 

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA