• Etusivu
  • Uutiset
  • Sote-kuntayhtymän valmistelujen ohjausryhmä järjestäytynyt

Sote-kuntayhtymän valmistelujen ohjausryhmä järjestäytynyt

Kouvolan, Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Virolahden ja Pyhtään kunnanvaltuustot ja Kymenlaakson sairaanhoito ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean yhtymäkokous ovat kaikki päättäneet lähteä mukaan uuden sote-kuntayhtymän valmistelutyöhön. Viimeisetkin päätökset asiasta saatiin marraskuun puolivälissä.

Varsinainen valmistelutyö käynnistettiin nopeasti päätösten jälkeen, kun sote-kuntayhtymän ohjausryhmä järjestäytyi ensimmäistä kertaa 16.11.

Ohjausryhmään kuuluvat kuntien valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajat, kuntajohtajat, Carean yhtymäkokouksen ja hallituksen puheenjohtaja, Carean toimitusjohtaja, maakuntajohtaja ja henkilöstön edustajat.

Järjestäytymiskokouksessaan ohjausryhmä valitsi puheenjohtajaksi Nina Braskin Kotkasta, 1. varapuheenjohtajaksi Jouko Leppäsen Kouvolasta ja 2. varapuheenjohtajaksi Jari Heinosen Miehikkälästä. Samalla kokous nimesi sote-kuntayhtymän valmistelusta vastaavaksi projektijohtajaksi Annikki Niirasen Careasta.

Ohjausryhmä tulee seuramaan ja ohjaamaan sote-kuntayhtymän valmistelutyötä sekä tekemään kaikki keskeiset valmistelutyöhön liittyvät päätökset. Ohjausryhmän rooli on myös varmistaa projektin onnistuminen ja ottaa kantaa projektissa esiintyviin haasteisiin sekä esittää tarvittaessa parannuksia ja tarkennuksia suunnitelmiin.

Tähän hetkisen suunnitelman mukaan päätös sote-kuntayhtymän perustamisesta tulee kuntien valtuustojen ja Carean yhtymäkokouksen käsittelyyn maaliskuussa 2018.

Tutustu tarkemmin ohjausryhmän tehtäviin ja kokoonpanoon. 

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA