• Etusivu
  • Uutiset
  • Haemme projektipäällikköä, pääarkkitehtiä ja tietoturva-asiantuntijaa

Haemme projektipäällikköä, pääarkkitehtiä ja tietoturva-asiantuntijaa

Haemme Kymenlaakson tietohallinto- ja ICT –projektin alaisuuteen määräaikaisiin tehtäviin vahvistamaan uuden Kymenlaakson maakunnan valmisteluorganisaatiota:

Projektipäällikköä (SOTE ICT), Kuntarekry (työavain: 189426)

Tehtävään vaadittava kelpoisuus on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai muu korkeakoulututkinto. Edellytämme projektiosaamista, alan tuntemusta ja riittävää johtamistaitoa. Eduksi luemme käytännössä osoitetun laaja-alaisen työkokemuksen sote-sektorin tietohallinto- ja ICT-projekteista. Tehtävänä on osallistua maakunta- ja soteuudistuksen sote-sektorin tietohallinto- ja ICT-palveluiden valmisteluun sekä toimia linkkinä Kymenlaakson maakunnan tietohallinto- ja ICT -projektin sekä sote-projektin välillä. Tehtäväkohtainen palkka on 5 000 €/kk, palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia.

Pääarkkitehtiä, Kuntarekry (työavain: 189427)

Tehtävään vaadittava kelpoisuus on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai muu korkeakoulututkinto. Edellytämme kokonaisarkkitehtuurin sekä prosessi- ja tietomallinnuksen tuntemusta, kokonaisvaltaista näkemystä ja kykyä ohjata maakunnan ICT-ratkaisuja ja -palveluja kohti tavoitetilaa. Eduksi katsomme käytännössä osoitetun kokemuksen arkkitehtuurin onnistuneesta kehittämisestä ja johtamisesta sekä mallinnustyökalujen käytöstä. Maakunnan arkkitehtuurin kuvaukseen käytetään Arterin Arc -ohjelmistoa. Tehtävänä on rakentaa maakunnan kokonaisarkkitehtuuri kansallisten arkkitehtuurilinjausten mukaisesti, kehittää tietohallinnon keskeisiä toimintoja ja niihin liittyviä prosesseja. Tehtävään kuuluu mm. toiminnan tavoitteiden ja vaatimusten muuntaminen teknisen ratkaisun kielelle, arkkitehtuurin nyky- ja tavoitetilan mallinnus, kehittämisen osittaminen järkeviksi kokonaisuuksiksi sekä jatkuva ohjaaminen kokonaisarkkitehtuurin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4 500 €/kk, palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia.

Tietoturva-asiantuntijaa, Kuntarekry (työavain: 189428)

Haemme hallinnollisen tietoturvan asiantuntijaa ohjaamaan ja kehittämään Kymenlaakson maakunnan tietoturvaa ja tietosuojaa sekä niihin liittyviä eri osa-alueita ja prosesseja. Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, teknistä tietoturvaosaamista, tietoturvanhallintajärjestelmien ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen hyvää tuntemusta sekä valmiuksia käynnistää tietosuoja-asetuksen vaatimat toimenpiteet maakunnan tietosuojan saattamiseksi asetuksen vaatimalle tasolle, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä ja suunnitelmallista työtapaa. Tehtävänä on mm. tietoturvapolitiikan ja tietoturvaohjelman laatiminen, jatkuvuus-, toipumis- ja tietoturvan kehittämissuunnitelmien laatiminen ja ylläpito sekä tietoturvallisuuteen liittyvien häiriöiden hallintaprosessin kehittäminen. Tehtäväkohtainen palkka on 4 500 €/kk, palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. 

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen ja CV:n voi lähettää myös sähköpostitse virasto(a)kymenlaakso.fi. Hakemukset toimitetaan 5.8.2018 klo 16 mennessä.

Työn on tarkoitus käynnistyä mahdollisimman pikaisesti. Työpiste sijaitsee: Muutostoimisto, Karhulantie 30, 2krs, 48600 KOTKA. Väliaikaishallinnon aloittaessa sopimus siirtyy Kymenlaakson Liitolta väliaikaishallinnolle. Uusi maakunta käynnistyy 1.1.2021, mikäli eduskunta hyväksyy maakunta- ja soteuudistusta koskevan lainsäädännön.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallinto- ja ICT -projektipäällikkö Tarja Nousiainen, p. 044 552 3142, tarja.nousiainen(a)kymenlaakso.fi

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA