Tammikuussa aloittavasta sote-kuntayhtymästä Kymsote

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean yhtymäkokous on 14.8. hyväksynyt 1.1.2019 aloittavan laajennetun kuntayhtymän oheisnimen. Virallisen Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä -nimen rinnalla ja päivittäiskäytössä laajasti tullaan käyttämään nimeä Kymsote.

Sote-kuntayhtymälle luotu oheisnimeä päivittäisviestintään kevään ja alkukesän ajan

Kymenlaakson uudelle sote-kuntayhtymälle  haettiin kevään ja alkukesän ajan lyhyttä ja helppokäyttöistä nimeä nimenomaan päivittäiskäyttöön. Nimeä on ideoitu erilaisissa kokoonpanoissa, ja lopuksi omissa kyselyissään mielipiteensä antoivat ensin kuntayhtymävalmistelun poliittinen ohjausryhmä toukokuun lopussa ja viimeisemmäksi kesäkuun alussa kuntien ja kuntayhtymän henkilöstö.

Erityisesti henkilöstölle järjestetylle kyselylle haluttiin antaa paljon painoarvoa. Kyselyn vastausten perusteella loppusuoralle ehdokkaiksi nousivat Carea, Kymcare ja Kymsote. Näistä poliittinen ohjausryhmä päätti ehdottaa nimen Kymsote viemistä Carean hallituksen käsittelyyn. Carean hallitus hyväksyi esityksen kesäkuun lopuss

Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA